dimarts, 9 d’agost de 2011

Aitana a la XIX edició del festival Sete Sóis Sete Luas


Demà dia 10 d' agost a les 20h, Aitana participa en la XIX edició del festival Sete Sóis Sete Luas que es celebrarà a l'Ermita de Sant Llorenç de Tavernes de la Valldigna. Acompanyada d'Enric Murillo, Dani Flors i Tere Nuñez, interpretaran un repertori ple de poesia d'alguns dels grans poetes valencians i recordaran cançons d'artistes coneguts d'altres temps, amb una música arrelada al mediterràni.

L'espectacle serà gratuït. Vos esperem a tots


COM APLEGAR AL LLOC
Prendre la pista de silla direcció a Alzira, seguir per la carretera que va per fora d'Alzira direcció Tavernes de la Valldigna.
- Creuar tota Tavernes direcció platges
- A l'eixida de Tavernes hi ha una rotonda prop del polígon, buscant la pujada a l'Ermita de Sant Llorenç (alli hi ha municipals que vos orienten on deixar el cotxe i des de l'aparcament a l'Ermita podeu pujar caminant o en un microbús gratuït des de les 18h a les 22'30h

3 comentaris:

Sauret ha dit...

Meravellós paratge,meravellosa dona i meravellosa veu,quina vetlada mes bonica passarem en sant Llorens.
Em van recomanar que no em perdera el teu concert i la veritat es que ha valgut la pena,vaig gaudir molt i em vas fer recordar la meua adolescència en algunes de les teues cançons,plenes de sentiments i d'amor.
Espere i desitge, que com molt bé tu dius" que tinges sort i que la vida et done un camí ben llarg".
Fins sempre.

Jesus Eduard Alonso i López ha dit...

Ànim per continuar. Cal gent com tu a la Cançó, al País i a la música, perquè no?

Aitana Ferrer ha dit...

Motes gràcies Sauret, es un plaer trobar a cada pas gent que valore i gaudisca la nostra música. Espere que tornes prompte a escoltar-nos. Gràcies per estar alli