dilluns, 6 de maig de 2013

ESTRENA DE L'ESPECTACLE CANTS DE LA MEDITERRÀNIA.

El proper 1 de juny a les 20h esteu tots convidats a l'estrena del nostre nou espectacle, CANTS DE LA MEDITERRÀNIA al Centre Bernat i Baldoví de Sueca.


CANTS DE LA MEDITERRÀNIA, UN NOU ESPECTACLE ON LES BANDES DE MÚSICA, EL GRUP QUARANTA MAULA I LA CANTANT AITANA FERRER ES FUSIONEN EN UNA AMALGAMA DE TRADICIONS I NOVES TENDÈNCIES MUSICALS
CANTS DE LA MEDITERRÀNIA és un espectacle que té com a punt de convergència la música d’arrel mediterrània, la nostra tradició i la poesia que, per mig de la fusió amb altres estils busca una sonoritat nova que oferir al món de la nostra música.

Les nostres BANDES DE MÚSICA juguen un paper imprescindible en l’espectacle, on cada obra ha estat adaptada per a ser interpretada per l’essència valenciana de les bandes de música de cada poble, dins d’un ambient, creat per sintetitzadors, tan evocador que ens duu a la memòria imatges de la nostra mar.
El grup QUARANTA MAULA naix en la dècada dels vuitanta recuperant  i filtrant les essències de la nostra música tradicional i conjugant-les amb les noves tímbriques que possibilitaven les naixents noves tecnologies (seqüenciadors, sintetitzadors, etc).
En els darrers anys, el món de la cançó a València té una nova renaixença amb multitud de noves propostes musicals  i una de les veus més destacades és la cantant AITANA FERRER que va irrompre en el panorama musical amb el disc CANTS D´AMOR I PRIMAVERA,  portant un aire fresc i nou a la cançó d’autor, amb una barreja d’estils nova sense oblidar l’essència de la música valenciana. Aitana es caracteritza per ser una cantant de poemes, dels nostres poetes valencians.
Així, CANTS DE LA MEDITERRÀNIA  combina algunes peces de Quaranta Maula que pertanyen als discos REMORS DEL MAR i EL BALL DELS DOFINS, altres del disc d’Aitana Ferrer,  i d’altres inèdites que formen part d’un nou projecte, tot interpretat al caliu de la BANDA DE MÚSICA DEL POBLE.