dimecres, 5 de juny de 2013

Desprès de l'estrena...

Bé, i passats uns dies de l'estrena de CANTS DE LA MEDITERRÀNIA, vull demanar un fort aplaudiment per a tots els membres de la Banda de La Unió Sueca per el treball, l'esforç, el valor i la il·lusió que han posat en aquest concert i més que res per gaudir i il·lusionar-se amb mi i els Quaranta Maula amb la nosta música.

Sabeu que hi ha moments a les nostres vides que per molt de temps que passe no pots oblidar-los i l'emoció que vaig sentir el dissabte va ser tan gran que no crec que puga oblidar mai eixe dia. El dissabte, tots els que hi erem al Centre Brenat i Baldoví de Sueca vam començar a somiar en un espectacle amb música i poesía d'arrel valenciana que ens agradaría poder dur a cada poble del nostre territori.

Enric Murillo ArceCésar Murillo Arce i José Àngel Murillo Arce van composar i arranjar unes obres fantàstiques que ens van envoltar d'aire mediterràni, d'esperança...al llarg del concert, sempre amb la col·laboració i el gran treball del nostre amic Daniel Flors.

Tot va sonar amb l'ajuda de SM So, Santism Ameck i Miquel que ens acompanyen allà on anem. I com no, al nostre road manager Ricard Prats Vallés per ser sempre tan atent i aconseguir estar en tots els llocs al mateix temps, jejeje.

I ara vos preguntareu...i tot açò "pa qué"?. "Pa que" o per tots vosaltres, tots els que ens escolteu en algún moment de la vostra vida, tots els que vareu estar amb nosaltes a l'estrena i tots els que estareu a les darreres representacions. Per el record de les vostres cares emocionades, de les vostres mirades, dels vostres aplaudiments i el vostre respete. GRÀCIES!