diumenge, 13 d’octubre de 2013

GRÀCIES!!!

I ja passats uns dies de l'actuació a Dénia, després de tantes emocions, volia donar les gràcies d'una manera pública a totes les persones que ens acompanyaren en dia 9 d'octubre a la plaça del Consell de Dénia i que amb la seua presència, respete i calor van fer que siguiera una nit meravellosa. 
Fer menció especial a Frank i Maite per la gran organització i direcció que van fer. A cadascun dels músics que van participar per el treball tan gran que han fet, per la seua il·lusió i les ganes que li han posat després de tants dies de feina.
Als nostres amics de SMSó Santism Ameck per creure en el nostre projecte i convèncer a tots del valor musical i cultural que té. A Ricard Prats Vallés, x la seua capacitat d'estar en tots els llocs alhora.
I com no, als meus companys de Quarantamaula Enric Murillo ArceCésar Murillo Arce,Daniel Flors i Josep Àngel Murillo que confíen en mi cada día.

1 comentari:

Travis Smith ha dit...


Wow! This blog looks just like my old one! It's on a completely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Great choice of colors! capital one login